Een uniek ontwerp

Of je nou op zoek bent naar een uniek geboortekaartje, een persoonlijke kerstkaart of een verhuiskaartje; ik ben er voor jou! Samen gaan we aan de slag met een idee en ik neem je mee in het proces zodat de uitkomst helemaal naar jouw wens is. Hoewel mijn prijzen kunnen verschillen per project (een geboortekaartje met 4 zijdes zal meer tijd kosten dan een digitaal portret) is mijn werkwijze vrijwel altijd hetzelfde in een samenwerking. Hieronder lees je hoe ik je meeneem in het proces:

Het begint met een schets

Samen met jou creëer ik het eerste idee voor een kaartje; er komt een kleuren palet, een stijl, tekstopmaak en vorm van het kaartje of portret. Na aanleiding van dit eerste idee ga ik aan de slag met een schets.

Tijd voor het echte werk

Ik zal je vragen om feedback te geven op de eerste schets en je hebt ook de mogelijkheid om elementen toevoegen of laten verwijderen. Nu ga ik werken aan het definitieve ontwerp!

De tweede correctieronde

Na het opzetten van een definitief ontwerp geef ik je nogmaals de kans op feedback en om de laatste wijzigingen door te geven. Ik voer deze wijzigingen door en laat eventueel een proefdruk maken.

We zijn er bijna…

Het kaartje of portret is nu bijna klaar! Na goedkeuring van de het definitieve ontwerp of proefdruk zal ik het bestand helemaal drukklaar maken en, indien ik voor een geboortekaartje ook de tekst ontwerp, wacht ik met spanning op nieuws na de geboorte om snel het kaartje aan te passen en te laten drukken.

Tadaa!

Je ontvangt het kaartje van de drukker of ik stuur je het portret per post. Je kunt het nu delen met de mensen om je heen of thuis ophangen om jaren van te genieten. Het was fijn samenwerken!

Zoals gezegd kan de prijs van een opdracht van vele factoren afhangen (mate van details, formaat ontwerp, leuke extra’s etc.). Het goede nieuws is: over alles valt te praten! Stuur me gerust een berichtje om een prijsopgave te krijgen en de opdracht mogelijkheden te bespreken. Ik hoop van je te horen 🙂

Back To Top